Ekonom inom redovisning

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Gällivare och Kiruna. Våra kunder återfinns inom många olika branscher. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder genom ett strukturerat och lösningsfokuserat förhållningssätt med fokus på effektiviseringar. Vi främjar utveckling genom att arbeta hållbart, vara nytänkande och lyhörda för marknaden.

Vi växer och behöver bli fler inom ekonomi.

Vi söker dig som är utbildad ekonom med erfarenhet inom redovisning och som vill vara med på vår spännande tillväxtresa!

 

Om tjänsten

Du blir en viktig pusselbit i våra kunders process för månads- och årsbokslut. Ditt uppdrag är att ansvara för redovisningsområdet, löpande bokföring, avstämningar, leverantörs- och kundreskontra. I din roll bidrar du också till att interna och externa regler och riktlinjer för de ekonomiska processerna inom redovisningsområdet efterlevs i verksamheten.

 

Om dig

Du har minst gymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet inom redovisningsområdet. Som person är du ansvarstagande genom att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att slutföra dem i tid. I ditt arbete är du lyhörd, noggrann och väl medveten om mål och kvalitet. Du har en god analytisk förmåga, kan se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer. Du är trygg med att både arbeta självständigt och i team.

 

Om oss

För oss går hållbarhet hand i hand med kvalitet, både i våra kunduppdrag och internt. Vi erbjuder dig bra introduktion och goda utvecklingsmöjligheter i din roll. Ett gäng kompetenta kollegor som lär av varandra, en god arbetsmiljö och förmånliga friskvårdsförmåner är viktiga faktorer för att våra medarbetare ska trivas och må bra.

Välkommen att söka och bli en av oss!

Kontakt

Närmare information om tjänsten lämnas av:

 

Catrin Magnusson

Ekonomichef/Delägare
072-245 67 15
catrin@dinsamarbetspartner.se

 

Ansökan

Intervjuer och antagning sker löpande. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV.

 

Om anställningen

Lön

Individuell lönesättning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Anställningsvillkor

Heltid

 

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Kiruna kommun

 

Arbetsgivaren

Din Samarbetspartner

 

Föreningsgatan 9

981 31 Kiruna

 

Vuoskojärvivägen 13

982 38 Gällivare