Vi söker administratör till Kiruna

Vi behöver bli fler!

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål, genom att vi arbetar strukturerat med engagemang och ser alltid möjligheter till lösningar och effektivisering. Våra medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste resurs. Liksom samhällena vi verkar i, befinner även vi oss i en expansiv utvecklingsfas. Vill du göra oss sällskap på resan?

Arbetsbeskrivning

Är du målinriktad och vill arbeta som konsult? Konsultrollen är ett varierande arbete där du arbetar i uppdrag tillsammans med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål.

Just nu söker vi Dig som har erfarenhet av administrativt arbete och är van att arbeta i projektform. Du kommer att hjälpa en av våra kunder att strukturera sitt arbete med reservdelar inom industrin. Kunskap om besiktningspliktiga objekt är meriterande.

Vi erbjuder dig bra introduktion, ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där Du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.

Är du den vi söker? 

Tveka inte att skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till rekrytering@dinsamarbetspartner.se 

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Agneta Magnusson på tel: 072-245 67 14.