Vi söker KMA-konsulter!

Våra kunder behöver oss och vi behöver dem!

Vi söker nu nya kollegor till vårt team med kompetens inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Vi erbjuder konsulter inom områdena projekt, administration, ekonomi, HR, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och fysisk planering. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål. Genom vår kompetens och vårt engagemang bidrar vi till hållbarhet och kvalitet för våra kunder. Vi rustar oss för att kunna erbjuda kompetens till våra befintliga kunder och som ett led i vårt utvecklingsarbete ingår också att kunna inleda samarbeten med helt nya kunder. Våra medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste resurs. Liksom samhällena vi verkar i, befinner även vi oss i en expansiv utvecklingsfas. Vill du göra oss sällskap på resan?

Arbetsbeskrivning

Vi behöver bli fler inom vårt område kvalitet, miljö och arbetsmiljö och söker dig som är utbildad och har erfarenhet inom dessa områden. Du kommer att arbeta som KMA-konsult gentemot våra kunder inom varierande branscher. Du blir en viktig resurs i våra kunders projekt genom att tillse att lagstiftning och regelverk efterlevs inom KMA-relaterade frågor.

Som person är du driven och självgående med ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. För att trivas hos oss bör du vara lyhörd och flexibel, då konsultrollen kan vara väldigt varierande. Du har lätt för att kommunicera och en naturlig förmåga att få kontakt och skapa goda relationer med andra människor. Du tycker om att inspirera och vägleda och arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Då vi drivs av ständig utveckling av företaget kan det i din roll även innebära att arbeta med vår säljprocess på olika sätt.

Vi arbetar hållbart och erbjuder dig bra introduktion, möjlighet att utvecklas i din roll som konsult, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.

Är du den vi söker? 

Välkommen att skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till rekrytering@dinsamarbetspartner.se