Vi söker konsult till Gällivare och Kiruna

Just denna tjänst är tillsatt, men vi söker kontinuerligt nya medarbetare. Välkommen med din spontanansökan rekrytering@dinsamarbetspartner.se

Vi vill växa tillsammans med dig! Arbeta med oss som konsult inom arbetsmiljö och kvalitet.

Vi söker konsulter till Gällivare och Kiruna. I uppdragen stöttar vi våra kunder inom bygg- och anläggningsprojekt och under FU(för underhåll)- stopp inom gruvverksamhet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att se till att gällande lagar och regler följs i projektet och under FU stoppen. Tyngdpunkten ligger på arbetsmiljöområdet där det ingår administrativa uppgifter så som att upprätta arbetsmiljöplaner och andra för projektet styrande dokument till att utföra skyddsronder och genomföra riskanalyser. Du är den som finns tillhands för frågor inom arbetsmiljöområdet.

Främst söker vi dig som är utbildad och har erfarenhet inom arbetsmiljö och/eller kvalitet.

Som person är du driven, lyhörd och självgående och för att trivas hos oss bör du även vara flexibel till din natur, då konsultrollen är varierande och nya uppgifter kan tillkomma. I konsultrollen ingår att du i viss mån kommer att arbeta med sälj inom ditt eget kompetensområde.

Vi erbjuder dig bra introduktion, ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.

Låter det intressant? Hör av dig till oss på:
rekrytering@dinsamarbetspartner.se