Vi söker projektkoordinator till Kiruna

Vi behöver bli fler!

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål, genom att vi arbetar strukturerat med engagemang och ser alltid möjligheter till lösningar och effektivisering. Våra medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste resurs. Liksom samhällena vi verkar i, befinner även vi oss i en expansiv utvecklingsfas. Vill du göra oss sällskap på resan?

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi fler konsulter till Kiruna som ska arbeta som projektkoordinator hos våra kunder som bedriver bygg- och anläggningsprojekt. Främst söker vi dig som är utbildad och har erfarenhet av arbete i projektform inom bygg- och anläggningsarbete. Du kommer att arbeta som konsult hos olika kunder.

Som person är du driven, lyhörd och självgående och för att trivas hos oss bör du även vara flexibel till din natur, då konsultrollen stundom är väldigt varierande och nya uppgifter kan tillkomma. I rollen som konsult ingår även arbete med sälj så det är därför bra om du känner dig bekväm med det, samt har vana av att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Meriterande är om du har utbildning och eller erfarenhet av entreprenadjuridik.

Vi erbjuder dig bra introduktion, ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där Du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.

Tror du att du kan vara den vi söker? 

Tveka inte att skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till rekrytering@dinsamarbetspartner.se 

För mer information om tjänsten eller vårat företag, skicka ett mail till ovanstående e-postadress eller ring VD, Agneta Magnusson, på tel: 072-2456714.