Nyheter

Välkommen på föreläsning!

Är du förändringsbenägen?

Varmt välkommen på föreläsning med Cath Blomkvist!

När? Onsdag 16 november kl. 14-16
Var? Folkets Hus Gällivare (M-salen)

Du som bor eller arbetar i Malmfälten, mitt i alla visioner om tillväxt, expansioner och etableringar, har säkert hört ordet "förändringsbenägen". Men vad innebär det att vara förändringsbenägen?

Caths föreläsning ger förståelse för vad förändring och förändringsbenägenhet innebär och hur man kan hantera förändringar på ett, för sig själv och andra, mer konstruktivt sätt. Både för dig som ledare och för alla andra.

Kostnad: 696 kronor exkl. moms
Köp dina biljetter HÄR senast den 9 november

Har du frågor om föreläsningen eller önskemål om bokning av arbetsgrupper mot faktura?

Kontakta Anna Nåman

anna@dinsamarbetspartner.se

072-2456608

Ekonom inom redovisning

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Gällivare och Kiruna. Våra kunder återfinns inom många olika branscher. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder genom ett strukturerat och lösningsfokuserat förhållningssätt med fokus på effektiviseringar. Vi främjar utveckling genom att arbeta hållbart, vara nytänkande och lyhörda för marknaden.

Vi växer och behöver bli fler inom ekonomi.

Vi söker dig som är utbildad ekonom med erfarenhet inom redovisning och som vill vara med på vår spännande tillväxtresa!

 

Om tjänsten

Du blir en viktig pusselbit i våra kunders process för månads- och årsbokslut. Ditt uppdrag är att ansvara för redovisningsområdet, löpande bokföring, avstämningar, leverantörs- och kundreskontra. I din roll bidrar du också till att interna och externa regler och riktlinjer för de ekonomiska processerna inom redovisningsområdet efterlevs i verksamheten.

 

Om dig

Du har minst gymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet inom redovisningsområdet. Som person är du ansvarstagande genom att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att slutföra dem i tid. I ditt arbete är du lyhörd, noggrann och väl medveten om mål och kvalitet. Du har en god analytisk förmåga, kan se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer. Du är trygg med att både arbeta självständigt och i team.

 

Om oss

För oss går hållbarhet hand i hand med kvalitet, både i våra kunduppdrag och internt. Vi erbjuder dig bra introduktion och goda utvecklingsmöjligheter i din roll. Ett gäng kompetenta kollegor som lär av varandra, en god arbetsmiljö och förmånliga friskvårdsförmåner är viktiga faktorer för att våra medarbetare ska trivas och må bra.

Välkommen att söka och bli en av oss!

Kontakt

Närmare information om tjänsten lämnas av:

 

Catrin Magnusson

Ekonomichef/Delägare
072-245 67 15
catrin@dinsamarbetspartner.se

 

Ansökan

Intervjuer och antagning sker löpande. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV.

 

Om anställningen

Lön

Individuell lönesättning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Anställningsvillkor

Heltid

 

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Kiruna kommun

 

Arbetsgivaren

Din Samarbetspartner

 

Föreningsgatan 9

981 31 Kiruna

 

Vuoskojärvivägen 13

982 38 Gällivare

Vi söker KMA-konsulter!

Våra kunder behöver oss och vi behöver dem!

Vi söker nu nya kollegor till vårt team med kompetens inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Vi erbjuder konsulter inom områdena projekt, administration, ekonomi, HR, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och fysisk planering. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål. Genom vår kompetens och vårt engagemang bidrar vi till hållbarhet och kvalitet för våra kunder. Vi rustar oss för att kunna erbjuda kompetens till våra befintliga kunder och som ett led i vårt utvecklingsarbete ingår också att kunna inleda samarbeten med helt nya kunder. Våra medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste resurs. Liksom samhällena vi verkar i, befinner även vi oss i en expansiv utvecklingsfas. Vill du göra oss sällskap på resan?

Arbetsbeskrivning

Vi behöver bli fler inom vårt område kvalitet, miljö och arbetsmiljö och söker dig som är utbildad och har erfarenhet inom dessa områden. Du kommer att arbeta som KMA-konsult gentemot våra kunder inom varierande branscher. Du blir en viktig resurs i våra kunders projekt genom att tillse att lagstiftning och regelverk efterlevs inom KMA-relaterade frågor.

Som person är du driven och självgående med ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. För att trivas hos oss bör du vara lyhörd och flexibel, då konsultrollen kan vara väldigt varierande. Du har lätt för att kommunicera och en naturlig förmåga att få kontakt och skapa goda relationer med andra människor. Du tycker om att inspirera och vägleda och arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Då vi drivs av ständig utveckling av företaget kan det i din roll även innebära att arbeta med vår säljprocess på olika sätt.

Vi arbetar hållbart och erbjuder dig bra introduktion, möjlighet att utvecklas i din roll som konsult, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.

Är du den vi söker? 

Välkommen att skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till rekrytering@dinsamarbetspartner.se

Vi söker fler drivna konsulter till Kiruna!

Vi behöver bli fler!

Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål, genom att vi arbetar strukturerat med engagemang och ser alltid möjligheter till lösningar och effektivisering. Våra medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste resurs. Liksom samhällena vi verkar i, befinner även vi oss i en expansiv utvecklingsfas. Vill du göra oss sällskap på resan?

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi fler drivna konsulter till Kiruna som ska arbeta som controller, projektkoordinator och/eller KMA-samordnare hos våra kunder.

  • Som controller ser vi att du är utbildad civilekonom och har erfarenhet av att leda projekt inom ekonomiområdet och/eller har erfarenhet som projektcontroller.
  • Som projektkoordinator och konsult inom kvalitet och arbetsmiljö bör du ha erfarenhet av att arbeta i projektform, vara utbildad och/eller ha erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor såsom systematiskt arbetsmiljöarbete och arbetsmiljöfrågor i bygg- och anläggningsprojekt.
  • Som person är du driven, lyhörd och självgående och för att trivas hos oss bör du även vara flexibel till din natur, då konsultrollen stundom är väldigt varierande och nya uppgifter kan tillkomma. I rollen som konsult ingår även arbete med sälj så det är därför bra om du känner dig bekväm med det, samt har vana av att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig bra introduktion, ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där Du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.

Är du den vi söker? 

Tveka inte att skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till rekrytering@dinsamarbetspartner.se 

För mer information eller frågor om tjänsten som controller, kontakta Catrin Magnusson på tel: 072-245 67 15.

För mer information eller frågor om tjänsten som projektkoordinator och konsult inom kvalitet och arbetsmiljö, kontakta Agneta Magnusson på tel: 072-245 67 14.

Vår nya kostym

Under våren har vi tillsammans med Sigmar Metodbyrå jobbat fram ett nytt utseende. Som ni ser så har det resulterat i en ny hemsida, nya färger och en ny logotyp som vi tycker speglar vår verksamhet ännu bättre. En perfekt smygstart för vårt kommande 10-års jubileum.