VILL DU BLI VÅR KOLLEGA?

Utifrån förfrågan till ett spännande uppdrag inom ekonomiområdet söker vi efter en controller!

I dina arbetsuppgifter kommer du stötta kunden med ekonomisk styrning och framtagande av finansiell information såsom prognoser och resultatanalyser. Du förväntas också vara delaktig i företagets utveckling och implementering av interna rutinerna gällande ekonomistyrning.

Om du har grundläggande kunskaper i redovisning och bokföring är det meriterande.

För att trivas i rollen bör du vara analytisk och noggrann med en god förmåga att se helheten. Du är självständig och tycker om att jobba tillsammans med andra mot uppsatta mål genom att vara lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där Du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi generösa friskvårdsförmåner och goda utvecklingsmöjligheter.

Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan snarast möjligt med ett personligt brev och CV till catrin@dinsamarbetspartner.se

För mer information om tjänsten skicka ett mail till ovanstående e-postadress eller ring Catrin på tel: 072-245 67 15 (dagtid).